3 rejse-glattejern, du kan have med dig i håndbagagen

Skal du også ud at rejse? Det er altid dejligt at have sine skønhedsprodukter med sig, men ofte kan de også komme til at optage en del plads. Her kan du læse om tre rejse-glattejern, som passer perfekt i håndbagagen.

Med et rejse-glattejern behøver du ikke længere at bekymre dig om pladsen, når du skal styles på ferien. De smarte og praktiske rejse-glattejern fylder nemlig ikke særlig meget, og er derfor oplagt til at have med sig på ferien. Her får du tre bud på gode og effektive rejse-glattejern, som du kan have med dig i håndbagagen, når du rejser. 

#1: Cloud Nine Micro Iron

Fantastisk rejse-glattejern i høj kvalitet

Cloud Nine Micro Iron er et smart og praktisk glattejern, som passer perfekt i håndbagagen. Glattejernet kommer i en utroligt høj kvalitet, og er udstyret med keramiske plader, som glider nemt og ubesværet gennem håret. Det kompakte glattejern passer godt til dig med pandehår, eller kortere, skulderlangt hår. 

Der medfølger en beskyttelseshætte og en pose til at opbevare glattejernet i. Cloud Nine glattejernet har en ledning på 2,5 meter, hvilket er en passende størrelse til et rejse-glattejern. Glattejernet er tilmed også udstyret med en dvale funktion, som sørger for automatisk at slukke glattejernet efter 30 minutters inaktivitet. 

#2: ghd V Gold Classic Mini Styler

Kompakt og praktisk rejse-glattejern til ferien

ghd V Gold Classic Mini Styler er et godt og letanvendelig glattejern, som passer perfekt til håndbagagen, hvor det ikke optager for meget plads. Glattejernet kommer i et flot design og i høj kvalitet. Gold Classic Mini Styler er tilmed udstyret med afrundede kanter og smalle plader, så du let kan glatte håret helt fra hårroden, og ud til spidserne af håret.

Det praktiske og kompakte glattejern, passer perfekt til at have med på ferien, da det ikke fylder ligeså meget, som et almindeligt glattejern. Glattejernet er udstyret med en smart dvalefunktion, som sørger for at glattejernet slukker efter 30 minutters inaktivitet. Derudover kommer glattejernet med en 2,7 meter drejelig ledning. 

#3: Remington Ceramic Glide 230 Glattejern

Smart og praktisk rejse-glattejern med justerbar temperatur

Remington Ceramic Glide 230 er et fantastisk glattejern, som kommer i en høj kvalitet og et lækkert design. Glattejernet har en justerbar temperatur, som du kan indstille til mellem 150 og 230°C, hvilket betyder at du kan benytte det til flere slags hårtyper og hårtykkelser. Glattejernet passer perfekt til at have med i håndbagagen. 

På bare 15 sekunder er det kompakte rejse-glattejern klar til brug, så du straks kan komme i gang med stylingen. Der medfølger desuden en smart og praktisk varmefast opbevaringspose sammen med glattejernet, som sikrer at du nemt kan have det med dig, og pakke det hurtigt ned efter brug, uden at bekymre dig om varmen fra pladerne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like