Guide: Frankrig har alt, hvad du skal bruge til en romantisk getaway

Planlægger du en romantisk getaway for dig og din kære? Vi har her samlet et par tips til hvor turen kan gå hen.

Frankrig! Dette land er det perfekte valg til en romantisk getaway. Du vil måske overraske din elskede med en forlænget weekend, hvor det skal stå i kærlighedens tegn. Frankrig er lig med velvære og med mulighed for smukke naturoplevelser, afslapning, dets berigende kultur, sol og ej at forglemme deres gastronomi i verdensklasse, har du rig mulighed for at få den perfekte ferie.

Paris

Paris er et veloplagt forslag, da det er kærligheden og romantikkens hovedstad. Her kan i hånd i hånd opleve storbyens seværdigheder og liv. Men Frankrig er meget mere end Paris, da landet rummer en masse andre fantastiske og ikke mindst romantiske muligheder, hvor i kan få den helt rigtige franske stemning at smage.

Languedoc-Roussillion

Ved for eksempel at tage til Languedoc-Roussillion der beriges af lange fine sandstrande, landskaber af bjerge og bakker og ikke mindst nogle bemærkelsesværdige bygningsværker, vil området her skabe gode rammer for den perfekte romantiske getaway. I kan her besøge Nímes, som er en af de mange historiske byer der ligger i området. Her er der mulighed for at se det berømte amfiteater, som stammer fra romertiden og/eller tage på en tur til den smukke bro Pont du Gard.

Provence-Alpes-Côte d’Azur

I det sydøstlige hjørne af Frankrig ligger Provence-Alpes-Côte d’Azur, som med dets behagelige klima, smukke lavendelmarker, indtagende små landsbyer og dets velduftende køkken, vil være en oplagt mulighed for en ferie i romantikkens tegn. Denne region har gennem tiderne også tiltrukket kunstnere som Van Gogh, Picasso og Matisse, på grund af dets smukke lys. Alt i alt et sted der rummer massere af ægte fransk kultur, hvor dig og din kære kan gå hånd-i-hånd og suge stemningen ind.

Er der varmt i Frankrig om vinteren?

Vejret i Frankrig minder på mange måder om det danske vejr – dog er det et større land, hvorfor det varierer mere ned herhjemme. Dog er det ikke varmt i Frankrig om vinteren, da gennemsnitstemperaturen om dagen er omkring 5 grader i januar, mens det om natten er tæt på frysepunktet.

Hvis du er træt af det danske vintervej, bør du derfor ikke sætte kurs med Frankrig i forhåbningen om at fryse mindre. Der er mange andre destinationer, du bør rejse til, hvis du ønsker at undslippe det danske vintervejr, der ofte er gråt og kedeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like