Badeferie i Spanien: Her er 9 fantastiske strande, du bør prøve

Badeferie i Spanien: Her er 4 fantastiske strande, du bør prøve
Badeferie i Spanien: Her er 4 fantastiske strande, du bør prøve

Planlægger du en ferie badeferie til Spanien? Så er du ikke alene. Hvert år valfarter danskere til Spanien for at komme ned i gear og smage på tilværelsen som livsnyder – og ikke mindst for at dase på en af de mange badestrande i Spanien.

Hvis du er i tvivl om, hvilke spanske badestrande der er de bedste, har vi herunder samlet en række bud på destinationer, som du ikke bør snyde dig selv for. Spanien byder på mange lækre badestrande, hvor der helt sikkert er noget for en hver smag. Vi har herunder samlet lidt inspiration til, hvor destinationen kan gå hen i det farverige Spanien.

Badestrand i Spanien #1: Henrivende Mallorca

Første bud er den klassiske badeferie. Vi danskere har i flere generationer valfartet til Mallorca, dets varme himmelstrøg og de krystalblå Middelhavsstrande som de Baleariske Øer er indehaver af.

Badestrand i Spanien #2: Alcudia

Er man en børnefamilie vil vi helt sikkert anbefale stranden ved Alcudia, da den med sit hvide sand og lave turkisblå vand er en optimale destination for en familie med mindre børn. Her er har man rig mulighed for at prøve diverse slags vandsports og/eller tage på en af de utallige bådture som Alcudia også byder på. Dette er en ferie alle i familien vil nyde!

Badestrand i Spanien #1: Forførende Lanzarote

Lanzatote er indehaver af kulsorte strande, dog er de fleste af deres strande med hvidt sand. Hvis man har muligheden for det bør man prøve begge typer strande – I ens ferie kan det også rart med lidt afveksling.

Badestrand i Spanien #3: Playas de Papagyo

De kulsorte strande går under betegnelsen Playas de Papagayo på spansk og de ligger i et beskyttet område øst for Playa Blanca. Strandende skråner mod et krystalblåt og klart hav og er helt sikkert et besøg værd. Ved strandene findes ingen faciliteter og vejen dertil er ikke lige til, da man skal transportere sig af en stenet grusvej. Men som sagt, er de kulsorte strande der fortæller lidt om de sovende vulkaner der er at finde i Spaniens undergrund.

Badestrand i Spanien #4: Playa Grande

Ved Puerto del Carmes ligger Playa Grande, som sit navn beretter, er områdets største strand. Det gør også, at stranden sjældent er overfyldt, så man har rig mulighed for at boltre sig på den flere kilometer lange sandstrand. I nærheden finder du naturligvis butikker, restauranter, barer o.lign.

Badestrand i Spanien #5: Strandparadiset Fuerteventura

Naturskønne Fuerteventura har mange lækre hvide sandstrande. Her får du rig mulighed for at nyde sydens sol, blødt sand og en masse aktiviteter. Den kanariske ø er et sted man kan tage til året rundt og det er blevet kendt som et sted hvor mange golfentusiaster tager hen. Mange tager også herhen for at dyrke løb eller cykling. Man kan også tage herhen blot for at nyde de populære sandstrande. Fuerteventura byder både på sorte strande og hvide strande.

Badestrand i Spanien #6: Las Dunas

Ved Corralejo finder du badestrande, der minder om Sahara, og det er fordi der gennem tusinder af år, er blæst sand fra netop Sahara over til øen. Stranden ligger i Rosas-bugten, og er en del af et beskyttet naturparkområde. Her får du en bred strand med rigeligt plads til dig og hele familien.

Badestrand i Spanien #7: Cap de Creus

Er man eventyrlysten kan man besøge Cap de Creuss, som er en halvø fyldt med klipper. Strandene her ligger i en masse små bugter, vandet er krystalblåt og her får man rig mulighed for at få en unik oplevelse i rolige omgivelser. Nogle af badestrandende er lette at komme til i modsætning til andre, så det op til dig hvad du er til.

Badestrand i Spanien #8: Cala Mayor

Ved Cala Mayor finder du en lækker badestrand med fint hvidt sand, og hvor vandet er roligt og naturligt rent. Dette skyldes at den på begge sider er beskyttet af klipper. Cala Mayor ligger tæt på Palma de Mallorca og bærer derfor præg af en livlig atmosfære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Oplev Japan: Kom helt tæt på Japans kultur, gastronomi og natur

Smuk, historisk og fascinerende – så simpelt kan den japanske kultur beskrives. Japan er et ældgammelt kejserrige med en velbevaret kultur, som du ikke finder nogen andre steder i verden. Lad dig opsluge af det bjergtagende landskab, besøg religiøse templer, spis dig mæt i autentiske japanske retter eller slip tøjlerne løs i verdens største storby, Tokyo.
Læs mere