3 forslag til en hyggelig sommerferie i Danmark

Danmark er et dejligt land, og der er ingen grund til at tage til udlandet, hvis du blot ønsker at slappe af og nyde tilværelsen, når sommerferien står for døren. Hvorfor ikke blive i Danmark, der byder på en lang række skønne oplevelser, uanset om du er til storbyferie eller landlig idyl.

#1: Tag på sheltertur

Noget af det, der er dejligt ved Danmark, er de mange muligheder for at overnatte i naturen – helt uden det koster noget. Godt nok har vi ikke allemandsret, ligesom i Sverige, hvorfor du ikke bare må slå et telt op og campere hvor du vil. Dog er der rig mulighed for at sove i naturen alligevel.

Du kan blot gøre brug af en af de mange shelterpladser, der rundt omkring i det danske land. Det er billigt, og så bliver det samtidig ikke mere hyggeligt end det.

#2: En uge i sommerhus

Danmark har noget af den mest idylliske natur i verden, og der er rig mulighed for at komme ud og opleve det på tæt hold, selvom du samtidig ønsker en smule luksus – og ikke nødvendigvis har lyst til at sove under åben himmel. Hvis du ønsker at vide, hvilke muligheder du har for sommerhusudlejning, kan du klikke her.

#3: Storbygferie i København, Aarhus, Odense eller Aalborg

Selvom Danmarks storbyer ikke kan sammenlignes med dem, der findes ude i den store verden, er der rig mulighed for at få stillet alle dine behov, når du besøger en af vores større byer. I både København, Aarhus, Odense og Aalborg finder du et pulserende natteliv, gode restauranter, museer og alt andet, hjertet begærer.

Du kan derfor med fordel booke en storbyferie i en af førnævnte byer, hvis du ønsker at holde en hyggelig ferie, hvor du samtidig kan få én på opleveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Læs mere

Oplev Japan: Kom helt tæt på Japans kultur, gastronomi og natur

Smuk, historisk og fascinerende – så simpelt kan den japanske kultur beskrives. Japan er et ældgammelt kejserrige med en velbevaret kultur, som du ikke finder nogen andre steder i verden. Lad dig opsluge af det bjergtagende landskab, besøg religiøse templer, spis dig mæt i autentiske japanske retter eller slip tøjlerne løs i verdens største storby, Tokyo.
Læs mere